Den Haag Outdoor festival

Den Haag Outdoor 2018Vandaag zorgde Den Haag Outdoor voor een flink muzikaal spektakel in het Zuiderpark. Dit jaar voor de twee keer! Met maar liefst 5 stages op hetzelfde terrein waar ook jaarlijks Parkpop wordt georganiseerd.
Een muzikale thuiswedstrijd voor mij, dus daar moest ik natuurlijk heen! Want muziek in zo’n inspirerende omgeving als het Zuiderpark dat vraagt om een vrolijk en swingend succes.

En dat was het!

Heerlijk gegeten, smakelijk gedronken, fijne gesprekken met de organisators, te gekke DJ’s ontmoet en heerlijk kunnen dansen. Of beter gezegd: heerlijk uit mijn paaspanty kunnen gaan!. Kortom, dit was een fantastische dag! Reken maar dat ik er volgend weer bij ben! Jij ook?

Doei doei!

Rob

Den Haag Outdoor 2018

Den Haag Outdoor 2018

Den Haag Outdoor 2018

Meer foto’s van het festival vind je in mijn fotoboek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *